Revontulisafarit

Nauti revontulten loisteesta ja rentoudu kuuntelemaan luonnon rauhaa. Anna lempeiden, koulutettujen porojen ohjata sinut talvisen tähtitaivaan alla läpi hiljaisuuden. Pysähdymme matkan aikana leirinuotiolle, missä nautitaan kiireettömät pannukahvit lumoavan tulen loimussa, tarinoidaan hetkinen ja ruokitaan meitä kuljettaneet eläinystävämme.

Tai lähde illaksi revontulten jäljille ylös tunturiin moottorikelkalla. Pimeän ajan moottorikelkkailu läpi lumisten maisemien on huima kokemus. Huomaat hyvin pian, ettei talvinen luonto ole yöllä koskaan täysin musta. Hämärän metsän tykkylumiset puut tervehtivät retkeilijää matkan varrella ja mäkiset maastot tarjoavat vaihtelevan reitin, missä tunnet niin vauhdin hurmaa kuin erämaan rauhaa. Retkelle uskaltaa lähteä aloittelijakin, sillä opastamme osallistujat aluksi kelkkailun saloihin.

 


Haetaan elämyksiä…


Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

Ota yhteyttä!