Porosafarit

Talvinen poroajelu metsän siimeksessä vie sinut pois arkipäivän kiireestä. Poronhoitajien elämäntapa ja saamelaiskulttuuri ovat vahvasti läsnä joka hetkessä, jonka retkellä vietät. Voit istua kaikessa rauhassa lempeän poron rekikyydissä ja nauttia luonnon kevyestä eleettömyydestä ja kauneudesta. Tai anna lempeiden, koulutettujen porojen ohjata sinut yöllisen tähtitaivaan alla läpi hiljaisuuden. Nauti rauhallisesta taivalluksesta ja rentoudu kuuntelemaan luonnon rauhaa. Jos merkit ovat suotuisat, saatat nähdä revontulien juoksun taivaalla.

Voit myös osallistua opastetulle retkelle Joikun Kodalle ja porofarmille. Tarjoamme jokaiselle vieraallemme mahdollisuuden käväistä poroaidassa ja tavata pohjoisia eläinystäviämme. Hämmästy porojen ystävällisyydestä ja kuule kun kerromme sinulle saamelaisesta kulttuurista sekä poronhoitajien elämästä.

 


Haetaan safareita…


Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

Ota yhteyttä!